Δέσποινα Βέννου

Δέσποινα Βέννου

Makeup Artist

Η Δέσποινα Βέννου με αγάπη στο σχέδιο και στη ζωγραφική από πολύ μικρή ηλικία, σπούδασε σχέδιο μόδας στη σχολή του Βελουδάκη και μετέπειτα σε δημόσιο ΙΕΚ. Ωστόσο η αγάπη της για το μακιγιάζ και τα special effects την οδήγησαν το 2003 στο Τορόντο του Καναδά για σπουδές στο επαγγελματικό μακιγιάζ και στα special effects για κινηματογράφο, όπου και αποφοίτησε αριστούχα μαθαίνοντας από τους καλύτερους makeup artists συμπεριλαμβανομένου και του βραβευμένου με βραβείο Emmy,  Colin Penman. Εκεί απέκτησε τις βάσεις για όλους τους κλάδους του μακιγιάζ.

Στη συνέχεια επιστρέφοντας στην Ελλάδα μπήκε στο χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, παίρνοντας μέρος σε πάρα πολλές τηλεοπτικές αλλά και κινηματογραφικές παραγωγές, καθώς παράλληλα έκανε διαφημιστικά σποτ αλλά και φωτογραφήσεις περιοδικών μόδας.

Το 2015 γίνεται μέλος της παγκόσμιας εταιρίας επαγγελματικών προΐόντων μακιγιάζ MAC Cosmetics όπου και παραμένει για τα επόμενα 3 χρόνια, λαμβάνοντας μέρος σε πολλά events, μαθαίνοντας όλες τις τεχνικές και τα trends του μακιγιάζ.

Παράλληλα το 2017 γεννήθηκε το ενδιαφέρον της για το ημιμόνιμο μακιγιάζ. Έτσι το 2018 φοίτησε στην κορυφαία σχολή παγκοσμίως στο χώρο του ημιμόνιμου τατουάζ φρυδιών στη PhiAcademy, μαθαίνοντας τη μοναδική τεχνική του microblading τα PhiBrows. Από την πολυετή εμπειρία της σε Ελλάδα και εξωτερικό, απέκτησε τις γνώσεις τόσο για τις αναλογίες του προσώπου όσο και για την χρωματολογία.

Πλέον έχει ανοίξει το δικό της χώρο το Tyto Alba Lab και είναι μια από τις πιο έμπειρες Brow Specialists στην Ελλάδα, την οποία δικαίως εμπιστεύονται όλο και περισσότεροι για να απολαύσουν τις υπηρεσίες της!